Home » Aircocheck

Aircocheck

Airco – service:

De airco van uw wagen heeft net als de rest van Uw voertuig regelmatig onderhoud nodig.
Wij zorgen ervoor dat uw airco op en top in orde blijft!

Onze airco – service zorgt voor:

* Verwijderen en opslag van het oude airco-gas

* Hervullen met nieuw airco-gas

* Detecteren van lekken

* Vervangen van de pollenfilters (= interieurfilter!)

* Desinfecteren om geurtjes te voorkomen

* Onderhoud en herstelling naar normen van de fabrikant

* …

Dit alles gebeurt volledig automatisch en met een uiterste precisie !

BELANGRIJK: ALS UW WAGEN IS UITGERUST MET AIRCO; LAAT DEZE DAN MINIMAAL ELKE MAAND EENS ZIJN KOELENDE FUNCTIE UITOEFENEN, OOK TIJDENS DE WINTERMAANDEN! DIT OM HET VASTLOPEN VAN DE COMPRESSOR TE VOORKOMEN!!!

Auto airco systeem: schema


Waarom heeft Uw airco onderhoud nodig?

Zelfs een goed werkende airco lekt elk jaar gemiddeld 8% koudemiddel. Na verloop van tijd merkt u dit aan de minder wordende koelcapaciteit. De kans is echter groot dat het dan al te laat is, want door minder koudemiddel zal de compressor, het belangrijkste onderdeel van het aircosysteem, op sommige momenten geen vloeistof meer krijgen, waardoor deze stuk kan gaan. Een reparatie kan dan zomaar oplopen tot honderden euro’s.

Regelmatige controle van uw airco kan dit voorkomen. Garage Speltens heeft een speciaal onderhoudsprogramma voor airco’s.

Airco Fresh voor een fris interieur:

Een airco kan een muffe lucht verspreiden doordat er na verloop van tijd bacteriƫn en schimmels op de verdamper komen. Met een Airco Fresh behandeling schoont Garage Speltens de verdamper, en spuit deze in met een reiniginsmiddel dat bacteriƫn en schimmels doodt..