Batterijcheck

Batterijcheck

Zonder goede batterij komt uw auto niet van zijn plaats. De batterij levert namelijk energie om uw auto te starten en zorgt ervoor dat de elektrische systemen in de auto functioneren. Omdat er steeds meer elektrische onderdelen in auto’s verwerkt worden, is het van groot belang dat uw batterij een betrouwbare energiebron is. Daarom kan het geen kwaad om regelmatig de capaciteit van de batterij te laten controleren. Daar helpt AutoCrew Speltens in Vollezele u graag mee.

Wat houdt een batterijcheck in?

 

Tijdens een batterijcheck controleren onze monteurs de conditie van uw batterij. Met testapparatuur bootsen wij het starten van de motor na en kunnen we kijken hoeveel capaciteit de batterij nog heeft. Wanneer de batterij niet meer goed functioneert of aan vervanging toe is, zullen we u hierover altijd informeren en adviseren. Bij AutoCrew Speltens weet u waar u aan toe bent!

Waarom een batterijcheck?

 

De batterij vormt de energievoorziening van de auto. Wanneer deze zijn capaciteit verliest, presteren sommige onderdelen minder goed. Uw verlichting kan bijvoorbeeld uitvallen en in het ergste geval start de auto niet meer. Om dit soort vervelende verrassingen te voorkomen, is het verstandig om uw batterij regelmatig te laten controleren bij AutoCrew Speltens.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen